RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA

Sök efter din fotbollsresa till Newcastle United

"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
  • Fotbollsresor Newcastle United

Säkert och tryggt

Säkert och tryggt

Inga matcher är planerade denna månad.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev så blir du den förste som får veta när spelschemat för nästa säsong släpps eller kontakta oss för mer information

Matcher Datum Pris  
Liverpool FC - Newcastle United
3 dagar, lör 3 eller sön 4 mars 2018  
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 7546 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 4676 SEK (hotell, matchbiljett)
Tottenham Hotspur - Newcastle United
3 dagar, lör 17 eller sön 18 mars 2018  
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 2751 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 2165 SEK (hotell, matchbiljett)
Newcastle United - Southampton FC
3 dagar, lör 10 eller sön 11 mars 2018  
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 2162 SEK (hotell, matchbiljett (exkl. flyg))
Chelsea FC - Newcastle United (FA Cup)
2 dagar, sön 28 januari 2018
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 4086 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 981 SEK (hotell, matchbiljett)

Se alla matcher Newcastle United

Newcastle

Newcastle upon Tyne, ofta förkortad Newcastle, är en stad i storstadsområdet Tyne and Wear i nordöstra England,Storbritannien. Den administrativa enheten omfattar omkring 260 000 invånare medan hela storstadsbebyggelsen, som även omfattar North Tyneside, South Tyneside och Gateshead har drygt 750 000 invånare. Staden har fått sitt namn efter normanderna som byggde träslottet New Castle (nya slottet) 1080. En person som kommer från Newcastle kallas för Geordie, vilket också är namnet på den lokala dialekten. Traditionellt har skeppsnäringen och kolexporten varit betydande för stadens ekonomi.

Det slott som gett stadens dess namn är sedan länge borta, men på dess plats byggdes mellan 1168 och 1178 ett nytt slott, Newcastle Castle Keep som finns kvar. I Wallsend, öster om stadens centrum, finns ett museum ägnat åt lämningarna från det romerska fortet Segedunum som fanns på platsen.

Hancock Museum är ett naturhistoriskt museum medan Discovery Museum handlar om vetenskap och stadens historia. På Gateshead-sidan om Millenniumbron ligger BALTIC Centre for Contemporary Art med samtidskonst och Sage Gateshead, ett futuristiskt utformat konsert- och kulturhus.

 

Mer om Newcastle

Frågor och svar

Har ni några sista minuten-erbjudanden?

Våra sista minuten-erbjudanden sammanställs ofta efter speciella önskemål från våra kunder. Kontakta oss därför vänligen via e-post med vilken match du önskar se och om det finns några erbjudanden tillgängliga, så skickar vi dig information om detta. Istället för att vänta på ett erbjudande så kan du beställa biljetter till 'Veckans match’ som visas på vår hemsida.

Varför varierar priserna på er hemsida?

Det beror primärt på varierande biljettpriser från de flygbolag vi använder. Priserna stiger ofta i takt med att avresedatumet närmar sig, så för att försäkra sig om bästa möjliga pris så rekommenderar vi att man bokar sin resa så tidigt som möjligt.

Vad är inte inkluderat i priset för min paketresa?

Reseförsäkring, transfer och personliga utgifter under din fotbollsresa är inte inkluderade i priset. Reseförsäkring kan beställas i steg 6 i bokningsprocessen, och de resedokument du mottager innehåller information om hur du reser från flygplatsen med kollektivtrafik. I många fall kan vi arrangera privat transfer från flygplatsen och till ditt hotell - Vänligen kontakta oss för prisuppgifter för denna service (kom ihåg att ha ditt bokningsnummer nära till hands).

Kan jag förlänga min resa?

Ja, våra fotbollsresor kan anpassas och ändras så att de passar dig bäst, och din resa kan förlängas men inte förkortas. Du kan använda kalendern till att välja de resdatum du önskar. Priset för de extra övernattningarna visas i steg 3 i bokningsprocessen. Vänligen notera att du inte kan resa senare eller resa hem tidigare än de datum vi har markerat. Dessa datum är valda med hänsyn till eventuella ändringar i tidsscheman.

Är transfer inkluderad i priset?

Resan omfattar inte transfer. Om du önskar det kan du under bokningsprocessen beställa retur-transfer från flygplatsen och till hotellet. Om du bokar denna service så kommer du att mottaga en speciell bekräftelse tillsammans med dina resedokument. I annat fall får du information kring hur du tar dig från flygplatsen till hotellet, och också hur du tar dig från hotellet till stadion med kollektivtrafik. Det är möjligt att boka transfer ihop med din paketresa till de allra flesta destinationer.

Är det möjligt att beställa en 1-dags resa?

Det är dessvärre ej möjligt att resa och komma hem igen på samma dag. Det beror på matchens längd, och därför krävs minst en övernattning.

Varför är resor till spanska och italienska ligamatcher alltid 3 dagar långa?

De spanska ligamatcherna spelas alltid på lördagar eller söndagar. Matchen kör som regel igång kl. 18.00 eller kl. 22.00 - aldrig tidigare. Det exakta matchdatumet samt matchens starttid annonseras 10 dagar innan matchen spelas, och våra resor är anpassade för att överensstämma med denna sena annonsering, så att du aldrig behöver vara rädd för att din resa är för kort.

Kan jag vara säker på att min paketresa verkligen finns tillgänglig?

Alla resebokningar som utförs online är garanterade, och du är således garanterad en specifik flygresa, ett specifikt hotell och bestämda sittplatser på arenan.


Läs mer om vanliga frågor

Garantier

100% Sittplatsgaranti

Garanterade sittplatser tillsammans på stadion


Matchskydds-garanti

Du skyddas motändrade matchdatum


Läs mer om våra garantier

Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)